Advertisement:

УАУ! Митко Пайнера показа невероятно тяло! И 20-годишните бодибилдъри могат да му завидят! ВИЖТЕ ГО!

29

Митко Пайнера вече прехвърли 60-те, но това не му пречи да има толкова добре изваяно тяло, че и младите фитнес маниаци да могат само да се учат от него. Собственикът на “Пайнер” накара всички да изгубят ума и дума, след като демонстрира какви мускули крие под официалните си костюми.

За разлика от подчинените си чалга певачки, които се поддържат красиви чрез многобройни процедури в кабинетите на пластичните хирурзи, шефът им е избрал да се поддържа чрез много фитнес и здравословен начин на живот.

Бизнесменът може да се похвали мощни рамена и бицепси, широк гръб, много изчистени плочки на корема и отлично развити гърди. За физическите му качества младите спортисти могат само да завиждат, защото Пайнера е постигнал всичко това абсолютно чисто, без никакви химии и вредни добавки.

Единствено пие протеин, който помага за по- бързото развитие, но тази добавка е естествена и е напълно безвредна, за което потвърждават и медицинските изследвания. Така че в никакъв случай не можем да кажем, че бизнесменът “зоби”.

Перфектното си тяло димитровградчанина вае с редовни тренировки във фитнеса в къщата си. Всеки ден той стартира деня си с 1:30 ч. упражнения точно в 7:30 ч.

Инженерът много внимава и с какво се храни. В къщата си богаташът има специална готвачка, която се занимава само с менюто му. Пайнера яде само здравословни неща като салати, плодове и зеленчуци, пилешко и телешко месо. Алкохол и газирано той не близва. Вместо това пие фрешове, чайове и, разбира се, вода. Много рядко на официални събития си позволява да изпие едно уиски или бяло вино.